Vizija

"Vjerujemo da proizvodimo proizvode visoke kvalitete EMI štitom na najisplativiji i ekološki prihvatljiviji način, a to se neće promijeniti. Mi smo uvijek u potrazi za inovacijama.

Vjerujemo u dobra rješenja koja bi također trebala biti jednostavna, a ne nepotrebno složena. Vjerujemo da moramo posjedovati i kontrolirati primarne tehnologije iza proizvoda koje napravimo i sudjelovati samo na tržištima na kojima možemo značajno pridonijeti. Nećemo propustiti projekt, jer smo do sada uvijek našli rješenje za naše klijente.

Stvarno se usredotočimo na svaki projekt na kojem radimo, jer smatramo da je svaki od njih važan i značajan. Vjerujemo u intenzivnu suradnju i unakrsno oprašivanje između naših različitih grupa inženjera, što nam omogućava inovaciju na način na koji se drugi ne mogu podudarati. Iskreno, ne podmirujemo ništa manje od izvrsnosti u svakoj grupi u tvrtki, imamo iskrenost priznati kad smo u krivu i hrabrosti za promjenu. I mislim da, bez obzira na to tko zauzima položaj koje su te vrijednosti tako ugrađene u ovu tvrtku, nastavit ćemo raditi vrlo dobro. "

AM van Tienhoven, predsjednik Uprave Holland Shielding Systems BV

Želite li ...

New FREE engineering manual

Reservation in 5 sec.

Make a reservation for our new 300+ pages engineering manual coming next month

New EMC engineering manual