Privacy policy

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi se bolje služili onima koji se bave time kako se njihova "identifikacija osobnih podataka" (PII) upotrebljava na mreži. PII, kako se koristi u US privatnom zakonu i informacijskoj sigurnosti, informacije koje se mogu koristiti sami ili s drugim informacijama za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje jedne osobe ili identificiranje pojedinca u kontekstu. Pažljivo pročitajte našu pravila o privatnosti kako bismo razumjeli kako prikupljamo, upotrebljavamo, zaštitimo ili na drugi način postupamo s vašim osobnim informacijama u skladu s našom web lokacijom.


Koje osobne podatke prikupljamo od osoba koje posjećuju naš blog, web stranicu ili aplikaciju?

Prilikom naručivanja ili registracije na našu web lokaciju, prema potrebi, od vas će se možda tražiti da unesete svoje ime, adresu e-pošte, poštansku adresu ili druge pojedinosti kako bi vam pomogli u vašem iskustvu.


Kada prikupljamo podatke?

Prikupljamo vaše podatke kada naručite, pretplatite se na newsletter, ispunite obrazac ili unesete podatke na našu web stranicu.


Kako upotrebljavamo vaše podatke?

Možemo koristiti podatke koje prikupljamo od vas kada se registrirate, kupite, prijavite na naš newsletter, odgovorite na anketu ili marketinšku komunikaciju, surfate web stranicom ili koristite određene druge značajke web mjesta na sljedeće načine:

 • Da biste prilagodili korisničko iskustvo i omogućili nam da damo vrstu sadržaja i ponude proizvoda u kojima vas najviše zanima.
 • Da biste poboljšali našu web stranicu kako biste bolje služili.
 • Da bismo vam mogli bolje pružiti uslugu u odgovoru na vaše zahtjeve za korisničkim uslugama.
 • Upravljati natječajem, promocijom, istraživanjem ili drugim značajkom web mjesta.
 • Da biste brzo obradili transakcije.
 • Slanje e-pošte s obzirom na vašu narudžbu ili druge proizvode i usluge.

Kako zaštititi podatke posjetitelja?

Naša web stranica se redovito pregledava za sigurnosne rupe i poznate ranjivosti kako bi vaš posjet našim stranicama bio što sigurniji.

Koristimo redovito skeniranje zlonamjernog softvera.

Vaši osobni podaci sadržani su iza osiguranih mreža i dostupni su samo ograničenim brojem osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su potrebne za čuvanje tajnih podataka. Osim toga, svi osjetljivi / kreditni podaci koje isporučujete kriptirani su tehnologijom Secure Socket Layer (SSL).

Mi provodimo različite sigurnosne mjere kada korisnik unosi narudžbu, unese ili pristupa njihovim informacijama kako bi zadržao sigurnost vaših osobnih podataka.

Sve se transakcije obrađuju putem providera i ne pohranjuju se niti obrađuju na našim poslužiteljima.


Koristimo li "kolačiće"?

Ne upotrebljavamo kolačiće radi praćenja.

Možete odabrati da vas računalo upozori svaki put kada se kolačić šalje ili možete isključiti sve kolačiće. To možete učiniti putem postavki preglednika (kao što je Internet Explorer). Svaki je preglednik malo drugačiji, pa pogledajte izbornik Pomoć za preglednik kako biste saznali ispravan način izmjene kolačića.

Ako onemogućite kolačiće, neke će značajke biti onemogućene koje će vašu web-lokaciju učiniti učinkovitijima, a neke od naših usluga neće ispravno funkcionirati.

Međutim, još uvijek možete naručiti.


Objavljivanje treće strane

Ne prodajemo, ne trgovujemo ili na neki drugi način prenesemo vanjskim stranama Vaše osobne podatke.


Veze treće strane

Nisu uključeni niti nudimo proizvode ili usluge trećih strana na našoj web stranici.


Google

Googleovi zahtjevi za oglašavanje mogu se sažeti pomoću Googleovih načela oglašavanja. Oni se stavljaju na mjesto kako bi pružili pozitivno iskustvo za korisnike. Https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=hr.

Mi koristimo Google AdSense Oglašavanje na našoj web stranici.

Google kao dobavljač treće strane upotrebljava kolačiće za prikazivanje oglasa na našoj web stranici. Googleova upotreba DART kolačića omogućuje mu da oglase služi našim korisnicima na temelju njihovog posjeta našoj web stranici i drugim web stranicama na Internetu. Korisnici mogu odustati od upotrebe DART kolačića posjetom pravilima o privatnosti za Google oglas i sadržajnu mrežu.


Primijenili smo sljedeće:

 • Izvješćivanje o demografskim podacima i interesima

Zajedno s dobavljačima treće strane, kao što je Google, upotrebljavaju kolačiće prve strane (kao što su kolačići Google Analyticsa) i kolačiće treće strane (poput kolačića DoubleClick) ili druge identifikatore treće strane za prikupljanje podataka o interakcijama korisnika s Pojavljivanja oglasa i druge funkcije servisnih oglasa koje se odnose na našu web stranicu.

Isključivanje:
Korisnici mogu postaviti postavke za način na koji vam Google oglašava pomoću stranice Postavke Google oglasa. Umjesto toga, možete se isključiti tako da posjetite stranicu za isključivanje inicijative za mrežni oglašavanje ili trajno upotrebljavate dodatak za preglednik za isključivanje usluge Google Analytics.


Zakon o zaštiti privatnosti u Kaliforniji

CalOPPA je prvi državni zakon u zemlji koji zahtijeva komercijalne web stranice i online usluge za objavljivanje pravila o privatnosti. Doseg zakona proteže se daleko izvan Kalifornije da traži osobu ili tvrtku u Sjedinjenim Američkim Državama (i vjerojatno svijetu) koji upravlja internetskim stranicama koje prikupljaju podatke koji identificiraju identitet potrošača u Kaliforniji kako bi na svojoj internetskoj stranici postavio istaknutu politiku zaštite privatnosti, navodeći upravo podatke prikupljene i one Pojedinaca s kojima se dijeli i u skladu s tim pravilima. - Pogledajte više na: https://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf


Prema CalOPPA pristajemo na sljedeće:

Korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno
Nakon što se izradi ova pravila o privatnosti, dodati ćemo vezu na našu početnu stranicu ili kao minimum na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na našu web stranicu.
Naša veza Pravila o privatnosti sadrži riječ "Privatnost" i lako se može pronaći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim izmjenama pravila o privatnosti:

 • Na našoj stranici Pravila o privatnosti

Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke:

 • Pošaljite nam e-poštu
 • Pozivajući nas

Na koji način rukovanje našim web mjestom ne prati signale?

Čast mi ne pratimo signale i ne pratimo, ne stavljamo kolačiće ili ne koristimo oglašavanje kada je mehanizam preglednika ne prati (DNT).


Da li naša web-lokacija dopušta praćenje ponašanja trećih strana?

Također je važno napomenuti da ne dopuštamo praćenje ponašanja trećih strana


COPPA (Zakon o zaštiti privatnosti djece)

Kada je riječ o prikupljanju osobnih podataka od djece do 13 godina, Zakon o zaštiti privatnosti djece (COPPA) stavlja roditelje u kontrolu. Savezna trgovinska komisija, nacionalna agencija za zaštitu potrošača, primjenjuje COPPA pravilo, koje navodi koji operatori web stranica i mrežnih usluga moraju poduzeti kako bi zaštitili privatnost i sigurnost djece online.

Mi ne posebno tržište za djecu mlađu od 13 godina.


Fair Information Practices

Načela Fair Information Practices čine okosnicu zakona o privatnosti u Sjedinjenim Američkim Državama, a koncepti koje oni sadrže imaju značajnu ulogu u razvoju zakona o zaštiti podataka širom svijeta. Razumijevanje principa Fair Practice Practice i njihovog provođenja ključno je za usklađivanje s različitim zakonima o zaštiti privatnosti koji štite osobne podatke.


Da bismo bili u skladu s Fair Information Practices-om, poduzimamo sljedeće reakcijske mjere, ako dođe do kršenja podataka:

Obavijestit ćemo korisnike putem e-pošte

 • Za jedan radni dan
 • U roku od 7 radnih dana

Također se slažemo s načelom pojedinačnog žalbenog postupka, koji zahtijeva da pojedinci imaju pravo na ostvarivanje zakonski primjenjivih prava protiv skupljača podataka i obrađivača koji se ne pridržavaju zakona. Ovo načelo zahtijeva ne samo da pojedinci imaju ovršiva prava protiv korisnika podataka, već i da se pojedinci pribjegnu sudovima ili vladinoj agenciji da istraže i / ili progone nepoštivanje podataka od strane procesora podataka.


CAN SPAM Act

CAN-SPAM Zakon je zakon koji određuje pravila za komercijalnu e-poštu, utvrđuje zahtjeve za komercijalne poruke, daje primateljima pravo da e-poštu prestanu od njihova slanja i navodi teške kazne za prekršaje.


Prikupljamo vašu adresu e-pošte kako bismo:

 • Pošaljite informacije, odgovorite na upite i / ili druge zahtjeve ili pitanja.
 • Obradi narudžbe i šalje informacije i ažuriranja koja se odnose na narudžbe
 • Također vam možemo poslati dodatne informacije vezane uz vaš proizvod i / ili uslugu.
 • Tržište na našu mailing listu ili nastavite slati poruke e-pošte našim klijentima nakon što se dogodila izvorna transakcija

Kako bismo bili u skladu s CANSPAM-om, prihvaćamo sljedeće:

 • NEMOJTE upotrebljavati lažne ili obmanjujuće teme ili adrese e-pošte
 • Identificirajte poruku kao oglas na neki razuman način
 • Uključite fizičku adresu našeg poslovanja ili sjedišta web mjesta
 • Pratite usluge e-pošte treće strane za poštivanje, ako se koristi.
 • Poštovanje brzo isključuje / odjavljuje zahtjeve
 • Omogućite korisnicima otkazivanje pretplate pomoću veze pri dnu svake e-pošte

Ako u bilo kojem trenutku želite otkazati pretplatu na primanje budućih poruka e-pošte, pošaljite nam e-poruku na adresu

 • Slijedite upute pri dnu svake e-pošte.

I odmah ćemo vas ukloniti iz svega dopisivanja.
Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim pravilima o privatnosti, možete nas kontaktirati pomoću podataka u nastavku.

Hollandshielding.com
Jacobus Lipsweg 124
Dordrecht, South Holland 3316BP
Nizozemska
[email protected]
+31 (0) 78 - 2049000

Posljednji uređeno dana 2015-12-16

Želite li ...

New FREE engineering manual

Reservation in 5 sec.

Make a reservation for our new 300+ pages engineering manual coming next month

New EMC engineering manual