PCB-limenke, brtve, kućišta i isječci

Danas, EMI zaštita tiskane pločice je prilično složen. Imate posla s prostorom, težinom i čvrstošću. Moraju se dobiti učinkoviti EMI zaštita, ali moraju biti ispunjeni i gore navedenim specifikacijama.

Naši stručnjaci za zaštitu od PCB rade s vama od dizajna, brzog prototipa do proizvodnje. Samouslužna ambalaža pripada mogućnostima.

1500 - 1800 serija PCB oklopnih limenki i štitnika pretinca

EMI štiti na razini ploče. U ovoj grupi proizvoda možete pronaći PCB štitove za zaštitu dijela tiskane pločice. Ovo je za štitove na izvoru buke ili za zaštitu osjetljivog čipa od elektromagnetskih smetnji.

Zaštitne kvačice i igle za limenke za zaštitu PCB-a od 1500 serija

Zahvaljujući našim inovativnim kvačicama i iglama za zaštitu od PCB-a, sada je moguće elektro-magnetske smetnje (EMI) i radiofrekvencijske smetnje (RFI) na PCB bez utiskivanja. Štitnici za zaštitu površine (SMD) Holland Shielding Systems BV su ekonomična alternativa ručnom lemljenju. Minijaturni dizajn omogućuje pakiranje vrpce i bobica kompatibilno s standardnom opremom za brzo postavljanje. RFI Shield Klipovi mogu se postaviti bilo gdje na PCB-u, eliminirajući potrebu za dodatnim rupama i uštedom vrijednih PCB nekretnina. Opremljen s četiri nezavisna kontakta s oprugama, pouzdani RFI štitovi za štitove omogućuju uklanjanje štitova i zamjenu za preradu i / ili krug.

1550 - 1570 serije brtvila za zaštitu od PCB-a

Vrlo male vodljive folije, vodljive gume i vodljive silikonske brtve za zaštitu od PCB-a.

Elastični i električni kontakti SMT-a. Ove serije nude električnu elastomernu priključnicu kompatibilnu s površinskom tehnologijom (SMT) s dobrom elastičnom oporavkom i električnim svojstvom, stoga nudi ne samo jastučić nego i električno spajanje i uzemljenje između električnih objekata i PCB-a.

1900 - 1950 serija kućišta / kućišta za zaštitu od PCB-a

Jedinstvena i dvostruka oplata EMI kućišta i kućišta u standardnim veličinama ili prema crtežu kupca.

Proizvodimo mu-bakreni EMI kućišta za zaštitu (serije 1900) u svim oblicima i veličinama. Ova kućišta za zaštitu moraju biti smještena u postojećim, primjerice, plastičnim kućištima jer nisu dovoljno jaki da služe kao elektronika kućišta na vlastitu. To je najcjelovitije rješenje kada vaša postojeća elektronika kućišta ne osigurava dostatnu elektromagnetsku zaštitu.

Međutim, mi također proizvodimo vrlo lijepe dvoslojne kutije elektronike, koje mogu biti opremljene svim mogućim utorima potrebnim za vaš elektronički ograđeni prostor. Razmislite o izrezima za gumbe, luke, zaslone i još mnogo toga. Dvostruki sloj oklopljenih kućišta također se može isporučiti sa logotipom tvrtke. Proizvod se može izraditi u cijelosti prema vašem crtežu.

Za više informacija odaberite neki od dolje navedenih proizvoda.