Zaštitne brtve

Kako se povećavaju radne frekvencije, a uređaji postaju složenije, mogu biti osjetljiviji na elektromagnetske smetnje (EMI). Zbog ovog inženjera danas se suočavaju sa sve većim izazovima. EMI štitovi se obično provode u nacrtu za izoliranje jedne komponente ili dijela uređaja s drugog. Kako bi se osiguralo pouzdano i robusno električno brtvljenje, EMI zaštitna brtva često je ugrađena između kućišta štita i spojne površine uređaja. Kod Holland Shielding Systems BV, osiguravamo da su EMI & EMI / IP brtvila za koje je većina potražnja uvijek dostupna iz zaliha. Naša EMI- & EMI / IP zaštita i uzemljenje brtvila zadovoljava širok raspon primjena i rješava izazove s kojima se suočavaju dizajneri. Zbog našeg opsežnog stroja možemo proizvesti bilo koji oblik i vrstu brtvila.

Holland Shielding Systems BV može proizvesti bilo koji brtvilo EMI zaštite. Naše EMI brtve dolaze sa specifičnim zaštitnim standardima, ali ako imate projekt koji zahtijeva specifične potrebe, kontaktirajte naše stručnjake EMI i RF zaštite danas!

EMI brtvila

EMI zaštitne brtve dolaze u mnogim oblicima, veličinama i materijalima. Za svaku primjenu postoji još jedan tip brtve EMI zaštite. Osim toga, također je važno koliko bi trebalo biti smanjenje / prigušenje.

EMI / IP brtve

U ovoj grupi proizvoda nalaze se brtve EMI za zaštitu, koje također imaju dobre brtvljenje vode. Skraćene su ove brtve iz EMI / IP brtvila.

Fingerstrips

Brtve za brtvljenje i metalne proizvode za uzemljenje za zaštitu i uzemljenje