Vizija

"Vjerujemo da proizvodimo proizvode visoke kvalitete EMI štitom na najisplativiji i ekološki prihvatljiviji način, a to se neće promijeniti. Mi smo uvijek u potrazi za inovacijama.

Vjerujemo u dobra rješenja koja bi također trebala biti jednostavna, a ne nepotrebno složena. Vjerujemo da moramo posjedovati i kontrolirati primarne tehnologije iza proizvoda koje napravimo i sudjelovati samo na tržištima na kojima možemo značajno pridonijeti. Nećemo propustiti projekt, jer smo do sada uvijek našli rješenje za naše klijente.

Stvarno se usredotočimo na svaki projekt na kojem radimo, jer smatramo da je svaki od njih važan i značajan. Vjerujemo u intenzivnu suradnju i unakrsno oprašivanje između naših različitih grupa inženjera, što nam omogućava inovaciju na način na koji se drugi ne mogu podudarati. Iskreno, ne podmirujemo ništa manje od izvrsnosti u svakoj grupi u tvrtki, imamo iskrenost priznati kad smo u krivu i hrabrosti za promjenu. I mislim da, bez obzira na to tko zauzima položaj koje su te vrijednosti tako ugrađene u ovu tvrtku, nastavit ćemo raditi vrlo dobro. "

AM van Tienhoven, predsjednik Uprave Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V.
Rated 4.2/5 based on 11 customer reviews
In stock
48.00 48.00 999999.00 EUR
48.00 48.00 999999.00 Quotation EUR
1 Holland Shielding Systems BV
Product description:

Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV

Worldwide leading manufacturer of EMC (electromagnetic compatibility), EMI (electromagnetic interference) and RFI(radiofrequency interference) shielding solutions. Our EMC/EMI specialists will work together with you from the design phase through final production.

Open: Monday-Friday 7am-12pm

Phone: +31(0)78-2049000

Fax: +31(0)78-2049008

Paypal, credit card, iDEAL, Cash, Wire transfer From €48
Jacobus Lipsweg 124, 3316BP, Dordrecht, ZH, NL
Rated 4.9/5 based on 346 customer reviews