FCC

DEFINICIJA 'Federal Communications Commission - FCC

FCC označava Federal Communications Commission.

FCC (Federal Communications Commission) je neovisna državna agencija koja regulira međudržavne i međunarodne komunikacije putem radija i televizije te žice, kabela i satelita. Savezna komunikacijska komisija je agencija vlade Sjedinjenih Američkih Država koja je stvorena aktom Kongresa i neovisna je od izvršnih odjela.


RASPRAVA 'Federal Communications Commission - FCC'

Djelovanje FCC-a pozorno prati sljedbenike tržišta dionica, jer utječu na tvrtke u različitim poslovnim linijama. FCC dodjeljuje mobilne i bežične pristupne uređaje, regulira spajanje i akvizicije medijskih tvrtki, štiti prava intelektualnog vlasništva i regulira standarde sadržaja i distribucije za sve medijske tvrtke koje djeluju u Sjedinjenim Američkim Državama.


Holland Shielding Systems BV i FCC

Godine 1979. FCC-u u SAD-u nametnute su zakonske granice elektromagnetskih emisija iz svake digitalne opreme kao odgovor na povećani broj digitalnih sustava koji su ometali žičane i radiokomunikacije. Metode i granice ispitivanja temelje se na CISPR publikacijama, iako su slične granice već provedene u dijelovima Europe. Od tih dana je Holland Shielding Systems BV počeo proizvoditi materijale za zaštitu kako bi dobili opremu unutar propisanog zahtjeva za emisijom i održali ih u skladu sa zahtjevima.

Sredinom osamdesetih zemalja članica Europske unije usvojile su brojne direktive "novog pristupa" s namjerom da standardiziraju tehničke zahtjeve za proizvode kako ne bi postale prepreka trgovini unutar EZ. Jedna od njih bila je Direktiva o elektromagnetskoj podnošljivosti ( 89/336 / EC) i odnosi se na svu opremu stavljenu na tržište ili stavljenu u uporabu. Opseg obuhvaća sve uređaje koji mogu uzrokovati elektromagnetski poremećaj ili čije djelovanje može utjecati takav poremećaj.

Ovo je bio prvi put da postoji zakonski zahtjev o imunitetu, kao i emisijama na aparatima namijenjenim općoj populaciji. Iako postoje neki dodatni troškovi za neke proizvode kako bi im pružili poznatu razinu imuniteta, povećava njihovu percipiranu kvalitetu jer su u stanju suživjeti s aparatom u aktivnom EM okruženju modernog doba i uz manje problema.

Mnoge zemlje sada imaju slične zahtjeve za proizvodima da zadovolje određenu razinu regulacije elektromagnetske kompatibilnosti (EMC).

FCC logotip
FCC logotip
FCC zgrade
FCC zgrade
Postoji zakonski zahtjev o imunitetu, kao i emisijama na uređaju namijenjenoj općoj populaciji
Postoji zakonski zahtjev o imunitetu, kao i emisijama na uređaju namijenjenoj općoj populaciji
Razotkrivanje Savezne komisije za komunikacije Holland Shielding Systems BV Razotkrivanje Savezne komisije za komunikacije Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V.
Rated 4.6/5 based on 6 customer reviews
In stock
48.00 48.00 999999.00 EUR
48.00 48.00 999999.00 Quotation EUR
1 Razotkrivanje Savezne komisije za komunikacije Holland Shielding Systems BV
Product description:

Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV

Worldwide leading manufacturer of EMC (electromagnetic compatibility), EMI (electromagnetic interference) and RFI(radiofrequency interference) shielding solutions. Our EMC/EMI specialists will work together with you from the design phase through final production.

Open: Monday-Friday 7am-12pm

Phone: +31(0)78-2049000

Fax: +31(0)78-2049008

Paypal, credit card, iDEAL, Cash, Wire transfer From €48
Jacobus Lipsweg 124, 3316BP, Dordrecht, ZH, NL
Rated 4.9/5 based on 346 customer reviews

Da biste dobili ponudu U roku od 24 sata ispunite donji obrazac.

Part Number
* Napomena: Potrebni su crveni blokovi