Kako EMI-štiti plastično kućište

U nastavku ćemo detaljno objasniti kako plastično kućište može biti EMI-oklopljeno i koje proizvode možete koristiti.

Elektromagnetska polja lako putuju kroz plastične kutije elektronike. Kao rezultat, ova vrsta kućišta nije elektromagnetski kompatibilna; Drugim riječima, elektromagnetska polja generirana drugom opremom mogu ometati elektroniku, ili polja koja emitira uređaj mogu ometati drugu elektroniku u blizini. Da bi se takvi problemi riješili, zaštitni sloj (EMI štit) mora biti nanesen na plastiku kako bi uređaj bio kompatibilan s EMC.

Postoji nekoliko načina pružanja vrhunske zaštite EMI / RFI zaštite. Određena otopina se može odabrati ovisno o željenom prigušenju. Jedna mogućnost je slikanje kućišta s vodljivim sprejem, koji će ponuditi relativno nisku redukciju, ali ima prednost da se lako primijeniti na složene oblike. Postoje i filmovi koji rezultiraju višim razinama redukcije, ali ih je teško primijeniti u kućištima složenih oblika.


Kako odrediti koji sustav odgovara vašoj aplikaciji

  • Koje su količine i godišnji volumen?
  • Koja je veličina i oblik proizvoda koji želite zaštititi?
    Za više informacija pošaljite tehničku crtež ili sliku kućišta kako bismo vam mogli savjetovati
  • Koja je vaša potrebna dostava?
  • Je li prikrivanje potrebno (tj. Postoje li dijelovi koji moraju ostati nepokriveni / neobloženi)?
  • Koja je željena prigušenja?

Prilikom traženja savjeta, odgovorite na što je moguće više pitanja.


Kako bi se EMC-štiti plastično kućište, dostupna su sljedeća rješenja:

Električki vodljivi premaz nikla (partnr 3801). Električki vodljivi premaz nikla dostupan je u aerosolu od 365 ml, posude od 5 litara i posude od 20 litara
Električki vodljivi premaz nikla (Dio broj 3801), dostupan u aerosolu od 365 ml, posude od 5 litara i posude od 20 litara
Više informacija o 3801 seriji Električki vodljivi premaz nikla
Električna vodljiva metalizacija (partnr 3838). Električna vodljiva metalizacija je dostupna na zahtjev. Za ponudu najbolje je poslati sliku svoje plastične kutije s potrebnim iznosom
Električno vodljiva metalizacija (dio br. 3838), dostupna na zahtjev. Za ponudu molimo pošaljite nam sliku svoje plastične kutije s potrebnim iznosom
EMI kućišta (partnr 1900). Mu-bakreni kućišta i kućišta za EMI zaštitu od PCB-a unutar plastičnog kućišta
EMI kućišta (Dio br. 1900). Mu-bakreni kućišta i kućišta za EMI zaštitu od PCB-a unutar plastičnog kućišta
Izrada precizno vodljivog EMI folije
Izrada precizno vodljivih EMI folije

Savjet

Ako biste željeli primiti savjete ( besplatno), pošaljite svoj crtež e-mailom na info@hollandshielding.com ili fax na broj + 31- (0) 78-614 9585. Odgovorit ćemo u roku od nekoliko sati.

Savjet: Nikada nemojte koristiti silikonski anti-backing jer se to više ne može ukloniti. Sredstva za otpuštanje na osnovi masti ili ulja su u redu, jer se mogu ukloniti u procesu čišćenja / odmašćivanja. Trebalo bi unaprijed obavijestiti vašeg stroja za obradu.

Općenito:

Kada se trebaju razmotriti velike količine (više od 5000), metalizacija je obično bolje rješenje. Budući da se to radi u vakuumu, potreban je prikladni alat za držanje komponente i djelomično ga maskiranje (na primjer, da se spriječi kratki spoj). Crtice se proizvode u našem stroju za inženjering strojeva; Oni moraju biti projektirani i izgrađeni s velikom preciznošću, a proces traje nekoliko tjedana. S dimenzijama veće od 500 mm, postupak metalizacije općenito postaje sve skuplji; Obično velike predmete su raspršene vodljnim bojama.

Kada vam je potreban proizvod brzo, a niz je mali (do nekoliko stotina), preporučujemo vodljivi sloj boje (vodljivi premaz) koji možemo podnijeti zahtjev za vas ili ga možete sami primijeniti ako imate potrebnu opremu . Kada je geometrija proizvoda jednostavna, moguće je štititi uređaj filmom ili tekstilnim proizvodom. Ovo je također dobar način za EMI-pečat samo osjetljivih dijelova vašeg proizvoda. Alat je relativno jeftin jer se ova vrsta zaštite može proizvesti s vodilicom za rezanje ili s laserom.

Kada su dijelovi mali (do 100 mm) i nisu potrebna visoka mehanička svojstva, može se koristiti provodljiva plastika. Najbolje je u ovom slučaju da se posavjetujte sa svojim strojem i nama kako bismo pronašli najbolje moguće rješenje.

Galvanskim ili kemijskim postupkom (za male dijelove i velike količine), općenito govoreći, selektivno premaz nije moguće. I tretirani su unutarnji i vanjski.

Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V.
Rated 4/5 based on 13 customer reviews
In stock
48.00 48.00 999999.00 EUR
48.00 48.00 999999.00 Quotation EUR
1 Holland Shielding Systems BV
Product description:

Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV

Worldwide leading manufacturer of EMC (electromagnetic compatibility), EMI (electromagnetic interference) and RFI(radiofrequency interference) shielding solutions. Our EMC/EMI specialists will work together with you from the design phase through final production.

Open: Monday-Friday 7am-12pm

Phone: +31(0)78-2049000

Fax: +31(0)78-2049008

Paypal, credit card, iDEAL, Cash, Wire transfer From €48
Jacobus Lipsweg 124, 3316BP, Dordrecht, ZH, NL
Rated 4.9/5 based on 346 customer reviews